Mød bestyrelsen: Tidligere direktør i Totalkredit – Troels Bulow-Olsen

Mød bestyrelsen: Tidligere direktør i Totalkredit - Troels Bulow-Olsen

Troels Bulow-Olsen med koral-farvet baggrund og WeBrick logo

Troels Bulow-Olsen er kendt fra finansverdenen som medstifter af Totalkredit, hvor han fundamentalt ændrede realkreditmarkedet - og det samme vil han være med til at gøre med boligmarkedet hos WeBrick.

Både som investor og bestyrelsesmedlem er Troels Bulow-Olsen en vigtig del af WeBrick, og han ved mere end de fleste om at køre en virksomhed og at gøre idéer til virkelighed. Dette er selvfølgelig erfaring, der er en stor hjælp for WeBrick. 

Troels Bulow-Olsen er medstifter af Totalkredit, hvor han også var adm. dir. i over 10 år. Her har han været med til at disrupte realkreditmarkedet med realkreditlånet, der i praksis gør det muligt for langt flere danskere at få boliglån – og dermed også en bolig. Realkreditlånet er en unik mulighed i Danmark, som man er misundelig på i andre lande, da de ikke har samme mulighed for at købe bolig, og denne mulighed har Troels været med til at skabe. 

Den samme type disruption ønsker Troels og WeBrick at se på boligmarkedet, så vi kan få et mere fair system med flere alternativer end bare mæglerne, og hvor forbrugerne kan tage kontrollen over deres bolighandel tilbage – læs om forskellen på WeBrick og mæglerne her. 

Jeg tror på, at der kommer en forandring, hvor vi over de kommende år vil se, at det her marked bliver disrupted. Det er forsøgt tidligere, men ikke lykkes. Men på et tidspunkt må der komme et hul i markedet, hvor digitale løsninger kan erstatte noget af det, mennesker gør,” fortalte Troels til Finans i slutningen af 2021.

Kort om Troels Bulow-Olsen:

  • Investor i WeBrick og bestyrelsesmedlem siden februar 2021.
  • Arbejder hos WeBrick en dag om ugen som ansvarlig for partner-aktiviteter inden for finanssektoren. 
  • Medstifter af Totalkredit og adm. dir. fra 2007 til 2018
  • Troels Bulow-Olsen på LinkedIn

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler...

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...

To små børn sidder med mor i sofaen og kigger på tablet

Danmarks hurtigste boliglån

Spring køen over og få din drømmebolig. WeBrick giver dig kont...

Louise får taget billede af fotograf til avis

WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

Louise Gertz fortæller i Børsen om WeBricks store planer om børsnotering og disruption af boligmarkedet.