7 tricks til en god boligannonce

7 tricks til en god boligannonce

Vi har samlet 7 gode råd, som hjælper dig med at skrive din boligannonce.

1. Forestil dig den kommende ejer
Forestil dig, hvem der kunne være interesseret i din bolig. Er den børnevenlig? Er det en ungkarlehybel? Eller er det en gård med kæmpe gildesal og plads til høns i haven? Henvend dig til den kommende ejer i din boligbeskrivelse ved at tale ind i deres boligdrømme.

2. Vær præcis
Det er ikke sjovt at komme til fremvisning på et hus, der er beskrevet som værende i strålende stand, hvis havelågen hænger og vandhanen drypper. Beskriv din bolig så præcist som muligt for at undgå dårlig stemning ved fremvisning.

3. Beskriv forbedringerne
Forbedringer på din bolig kan ikke ses på billederne, så beskriv dem grundigt for en potentiel køber. Har du knoklet for at lave ekstra børneværelser, eller et nyt samtalekøkken (OBS! Hvis det er mere end 12 mdr. gammelt, så må du ikke kalde det ‘nyt’, men i stedet kan du angive året for opførelsen), så husk at få det med i din boligannonce.

4. Forklar mulighederne
Har du altid drømt om at bygge en hems eller lave en terrasse med 360 graders udsigt? Hvis din bolig har et uudnyttet potentiale, så forklar mulighederne, så den kommende ejer kan forestille sig det.

5. Fortæl om lokalområdet
At flytte er en af livets største begivenheder. Derfor betyder det meget, hvilket område, man flytter til. Beskriv lokalområdet med eksempler, så en potentiel køber kan danne sig et indtryk. Er der fx en årlig nisselandsskabskonkurrence på vejen, er der stor opbakning til det lokale håndboldhold eller samles folk på det lokale spillested hver weekend?

6. Undgå klichéer
Skru ned for salgstalen, og undgå for mange klichéer i din annonce. Skru derimod gerne op for personlighed og konkrete beskrivelser. Dvs. at i stedet for at beskrive dit hus som en drømmebolig, så forklar helt konkret hvorfor og hvordan det er som en drøm at bo der. Test dine argumenter af ved at spørge dig selv, om det modsatte udsagn giver mening.

7. Skriv kort og præcist
Vi skimmer, når vi ser på ting på vores mobiltelefon og computer. Derfor skal du undgå lange, komplicerede sætninger. Skriv korte sætninger. Brug hverdagsord, som alle forstår. Og brug gerne overskrifter og punktopstillinger til at bryde din boligbeskrivelse ned i overkommelige bidder.


Når du har finpudset din boligannonce, kan du læne dig tilbage og vente på, at interesserede købere kontakter dig. Du kan også støtte op om salget ved at annoncere din bolig på Facebook og Instagram.

Opret din gratis boligannonce hos WeBrick – Husk på WeBrick sælger du din bolig uden salær. Fordi når du selv er i front med at sælge din bolig, så går hele fortjenesten til dig.

Brug for hjælp undervejs? Så sidder vi klar til at guide dig igennem processen.

Hvis du gerne vil have hjælp til teksten, eller tilkøbe markedsføring på Facebook og Instagram, kan du se nærmere her eller kontakte os på kundeservice@webrick.dk eller ringe på 31505701. Vores support-telefon er åben alle hverdage fra 9-15.

Administrerende direktør præsenter WeBrick for H.M. Dronningen

Kongelig jagthytte til salg – a hva’ for noget?

Hendes Majestæt Dronningen lyttede opmærksomt med, da Louise Gertz præsenterede WeBrick...

Louise får taget billede af fotograf til avis

WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

Louise Gertz fortæller i Børsen om WeBricks store planer om børsnotering og disruption af boligmarkedet.

louise holder avisartikel imens hun smiler

På forsiden af Danmarks største avis – to dage i træk!

Det var med stolthed, at WeBrick blev præsenteret først på forsiden af JP...

mand tager boligfoto med canon kamera

Say cheese og få din bolig...

Dårligt lys, en stue der flyder og uskarpe billeder. Tre ting, der ikke får din boligannonce...