Boligadvokat

Boligadvokat

Når du skal købe en bolig, kan du vælge at have en advokat med til at sikre, at handlen går rigtigt for sig. Hos Webrick samarbejder vi med Vilsøe Boligadvokater, som hjælper dig, der skal købe en bolig og sikrer, at alt i handlen er, som det skal være.

Advokat til sælger
Det er muligt selv at sørge for købsaftale, påkrævede dokumenter og de andre elementer i en bolighandel, men for nogle vil det være rart at have en boligadvokat inde over handlen. Du er ikke juridisk forpligtet til det, men det kan være en stor hjælp at få en boligadvokat til at hjælpe med at håndtere mængden af dokumenter, juridiske aftaler og andre teknikaliteter ved din bolighandel.

Vi samarbejder med Vilsøe Boligadvokater, som hjælper dig, der skal sælge din bolig.

  • Det er boligadvokatens opgave at sikre dig juridisk. Det vil sige, at din boligadvokat hjælper dig i alle aspekter af processen – fx ved udarbejdelse af købsaftalen, så du kan være helt sikker på, at den lever op til gældende krav og regler.
  • Derudover indsamler boligadvokaten de vigtige dokumenter om din bolig, som du ikke selv er i besiddelse af. 
  • Advokaten sørger også for at rådgive og informere dig om oplysningspligt til køber, skattemæssige forhold, eventuelle mangler og sælgeransvar. 

Boligadvokaten sørger altså for at varetage alt vedrørende sagsbehandlingen – fra udarbejdelsen af købsaftalen til pengene står på din konto – og holder det forkromede overblik i din bolighandel, så du kommer trygt og sikkert igennem.

Advokat til Køber
Når du skal købe en bolig, kan du vælge at have en advokat med til at sikre, at handlen går rigtigt for sig. De kan hjælpe dig, der skal købe en bolig, og kan sikre at alt i handlen er, som det skal være. 

Sikre handelsvilkår
Når du anvender advokat i forbindelse med dit boligkøb, sikrer advokaten at alt i handlen er, som det skal være. Advokaten gennemgår købsaftalen og handlens andre dokumenter, og sikrer at disse er i overensstemmelse med dine forventninger. Du kan altså få hjælp til at forstå de juridiske aspekter af din bolighandel, og sikre at du har det rette grundlag for at tage beslutninger om dit boligkøb. 

Slip for korrespondancen mellem bank, mægler eller sælger
Når du bruger en køber advokat, står advokaten for at sætte sig ind i betydningen af købsaftalens indhold og vilkår. Det betyder også at advokaten tager sig af korrespondancen med sælger, mægler og bank. Hos Vilsøe Boligadvokater får du en boligadvokat, som varetager dine interesser. Det vil også være muligt at kontakte din boligadvokat efter overtagelsen af boligen, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Hvis handlen af den ene eller anden grund falder til jorden, så halveres din regning.

Start med at tage en snak med en af deres rådgivere, for at finde den rette løsning for dig og din bolighandel.

Afspil video

WeBrick hjælper dig igennem din bolighandel med vores samarbejdspartnere, uden et dyrt mæglersalær!