Boliglån

Hej Julie og venner Scråll bare videre for et godt tilbud!

Hvis du er træt af din nabo af forskellige specifikke og mindre specifikke årsager  Så kan WeBrick hjælpe dig med at finde en ny bolig, og Totalbanken hjælper os med at hjælpe dig med personlig bankrådgivning

Logo totalbanken
I stolt samarbejde med

WeBrick gør det nemt for dig både at finde en ny bolig og at sælge din bolig uden dyre ejendomsmæglere skal “hjælpe dig” med at sælge noget, som ofte sælger sig selv.
En af partnerne, vi er glade for at samarbejde med, er Totalbanken på Fyn, der faktisk kan hjælpe dig med alt, hvad der hedder penge, boliglån, dankort, apps med smart konto-overblik og mere til. Du kan også få et uforpligtende boliglånstilbud inden for 24 timer, så du hurtigt kan få mulighed for at byde på din drømmebolig.
Totalbanken giver både personlig rådgivning og kender alt til Odense og resten af Fyn

WeBrick kan også hjælpe dig med at sælge din bolig uden ejendomsmægler

WeBrick gør det ikke kun nemt at finde og købe din næste bolig, men du kan også sælge din bolig helt selv hos os på en nem og sikker måde. Det betyder, at du sparer salæren til ejendomsmægleren og kan gøre det nærmest gratis og uden gebyrer. WeBrick samarbejder både med advokat, forsikring, byggesagkyndig og bank – og vi gør det nemt med kommunikationen med eventuelle købere.