Få en gratis boligannonce.

Vil du sælge din bolig? Så behøver du ikke at vente på, at en ejendomsmægler har tid til at kigge forbi, banke væggene og vurdere din bolig. Nu kan du hurtigt og nemt oprette en gratis boligannonce på WeBrick. Og det er helt gratis.

WeBrick giver dig adgang til de data, du skal bruge for at sætte din bolig til salg. Trin for trin introducerer vi dig for den information, du har brug for. Og du får du hjælp til f.eks. prissætning, juridiske dokumenter og nødvendig bolighistorik.

Sådan kommer du i gang:
1. Opret din gratis boligannonce
Første skridt er at skrive din adresse og søge efter din bolig. Find din bolig her. Derefter logger du ind – og det koster dig ikke en krone. Så er din boligannonce klar, og du kan uploade billeder og lave en præsentation af din bolig. I din boligannonce skal du præsentere din bolig for en kommende køber. Overvej, hvad du selv søger, når du kigger på bolig. Er din bolig eksempelvis oplagt til store selskaber, har mange gode børneværelser eller har et kælderrum, som ville klæde ethvert hjemmekontor? Nævn din boligs potentialer og fortæl, hvad nærområdet byder på.

2. Bestem selv prisen på din bolig
Du sætter altid selv prisen på din bolig. Din bolig har ved start en automatisk pris vurderet ud fra offentlige data. Men den pris kan du selv ændre i, hvis du har lavet forbedringer. Du får adgang til de samme data, som ejendomsmæglere har adgang til, så du sparer sådan set bare et led – og selvfølgelig salæret. Har du brug for hjælp? Så står vi klar til at guide dig. Tjek din boligværdi nu.

3. Sæt din bolig til salg (eller se blot, hvor populær din bolig er)
Nu er din bolig klar til at blive solgt og vil være tilgængelig for interesserede køber. Men om du vil sælge din bolig eller bare se, hvor eftertragtet den er – det er op til dig selv. WeBrick er en bruger-til-bruger platform og al kommunikation omkring din bolig går direkte gennem en potentiel køber og dig. Her er ingen, der blander sig – for det er dig, der kender din bolig bedst.

4. Sælg din bolig uden salær
Det bedste af det hele er, at der ikke en kommer en regning, hvor der står salær. For når du selv står i front for at sælge din bolig, så går hele fortjenesten til dig. Du skal kun betale for de obligatoriske dokumenter (link til blog om dokumenter), der er i forbindelse med salget af en bolig. Og hvis du har brug for hjælp undervejs, så sidder vi klar til at guide dig igennem processen.


Du kan skrive til os på kundeservice@webrick.dk eller ringe på telefon 31505701. Vores support-telefon er åben alle hverdage fra 9-15.