Find dit drømmehjem blandt 1,3 millioner boliger

Find dit drømmehjem blandt 1,3 millioner boliger

artikelbillede - facade af et murstenshus

Søg blandt alle ejerboliger i Danmark, og ikke kun dem, der er til salg. 25 % af danskerne overvejer nemlig at sælge deres bolig inden for 3 år - så du kan komme sælgeren i forkøbet.

Hos WeBrick har vi nu gjort det muligt at finde boligannoncer for alle 1,3 millioner ejerboliger i Danmark. Det er altså ikke kun de cirka 45.000 boliger, der er aktivt til salg, som man kan finde på vores side. Dem kan man også finde, men man kan nu samtidig finde tusindvis af andre boliger – inklusiv din egen bolig, naboens eller det hus, du går forbi og drømmer om at bo i.

Byd på din drømmebolig

Det er nemt at søge blandt de 1,3 millioner ejerboliger i Danmark. Det kan du gøre lige her eller direkte på forsiden af WeBrick.dk.

Når du så har fundet en interessant bolig, så kan du nemt komme i kontakt med ejeren, hvis de har en WeBrick-profil via “kontakt sælger”-knappen. På denne måde kan du komme med et bud – uanset om boligen er til salg eller ej.

Det er nemlig sådan at 25 % af alle danskere overvejer at sætte deres bolig til salg inden for 3 år. Derfor er det ikke usandsynligt, at du kan få noget ud af at komme med et bud på en bolig, der ikke er til salg endnu. De går måske og overvejer at flytte, men mangler bare det rigtige bud.

Få en hurtig vurdering

Når du skal komme med det rigtige bud, så kan du passende tage udgangspunkt i WeBricks vurdering af boligen, der vil stå direkte på en boligannonce for de boliger, der ikke er til salg. Denne pris er lavet af WeBricks system ud fra et stort datasæt og tager højde for størstedelen af de ting, som ejendomsmæglerne også bruger. Du kan læse mere om prissætning hos WeBrick her.

På denne måde kan du komme med et passende bud på de boliger, du er interesseret i, eller se, hvad din egen bolig er værd, hvis du selv går og overvejer at sælge.

To til salg skilte på række med erhvervsministeriets logo og WeBricks logo under

Lovligt: Sæt bolig til salg flere steder

Du må godt sætte din bolig til salg både hos en mægler og hos WeBrick samtidig - eller flere mæglere samtidig...

Louise læser avisen Børsen på bænk udenfor

WeBrick rammer Børsen igen med pre-IPO

Den svenske vækstbørs nærmer sig, og WeBrick er for anden gang i Børsen – denne gang om Pre-IPO, de højt...

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan...

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...