Forsikringspakke

Forsikringspakke

Hos WeBrick tilbyder vi forskellige relevante boligforsikringer som ejerskifteforsikring, indboforsikring og husforsikring.

For at sikre din bolighandel bedst muligt, kan du få brug for en ejerskifteforsikring, en indboforsikring og muligvis en husforsikring. Ejerskifteforsikringen er boligsælgeren typisk ansvarlig for at indhente (udgiften deles 50/50 med boligkøberen), og de to andre forsikringer kan boligkøber bruge til det nye hjem.

Vores samarbejdspartnere er klar til at hjælpe dig med lige de forsikringer, du har brug for.

Afspil video

Ejerskifteforsikring
Når du sælger din bolig, er det dit ansvar at sørge for at indhente tilbud på en ejerskifteforsikring, som køber skal præsenteres for. Når køber har accepteret tilbuddet på ejerskifteforsikringen, deler køber og sælger udgiften og betaler 50% hver især. Med en ejerskifteforsikring behøver hverken køber eller sælger at bekymre sig om ukendte fejl og mangler i den nye bolig, og køber får dækket merudgifter i forbindelse med eventuelle reparationer. 

Her er det vigtigt at vide, at et krav fra forsikringsselskabets side er, at man får udarbejdet en tilstandsrapport, en el-installationsrapport og muligvis energimærke hos en byggesagkyndig. 

Indboforsikring
Inden du flytter ind i din nye bolig, kan det være en god idé at tegne en indboforsikring, som både dækker dig selv og dine ejendele: Fra ubudne gæster til vand i kælderen og hvis du skulle være så uheldig at tabe din telefon på vej ud af bussen – en indboforsikring kan redde meget.

Forsikringen dækker bredt, og om dine ejendele skal repareres eller erstattes gør indboforsikringen det let at komme hurtigt videre. 

Husforsikring
Er du husejer, bør du tegne en husforsikring, så dine omkostninger bliver dækket, hvis boligen får skader i forbindelse med brand, storm, vand eller påkørsel. Dette gælder også, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres ting, hvis du fx ikke har fået ryddet fortovet for sne, og en person kommer til skade, eller hvis du bliver part i en tvist i form af rets- eller voldgiftssager og skal betale sagsomkostninger/retshjælp. 

 Vores samarbejdspartnere er klar til at give dig et tilbud og forsikre din bolighandel bedst muligt.

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan...

tierra-mallorca-JXI2Ap8dTNc-unsplash

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...

Køb din bolig på WeBrick

Køb din bolig gennem WeBrick: Vi giver dig adgang til alt det, du skal bruge, for at gøre købet af din bolig nemt, sikkert og overskueligt.

Administrerende direktør præsenter WeBrick for H.M. Dronningen

Kongelig jagthytte til salg – a hva’ for noget?

Hendes Majestæt Dronningen lyttede opmærksomt med, da Louise Gertz præsenterede WeBrick...