Fotopakke

Få 20 fotos og plantegning

Få din bolig til at fremstå så attraktiv som mulig ved at bruge en professionel boligfotograf – det kan godt betale sig! 

Professionelle billeder får boligen til at fremstå fra sin bedste side, og det er billederne, der fanger interesserede købere på jagt efter en bolig. 

Vi samarbejder med Zigna, der tager knivskarpe billeder, er landsdækkende og som står klar til at hjælpe dit boligsalg på vej.

Modtag et uforpligtende tilbud via formularen 

Man drages til boligannoncer med flotte billeder – grønne græsplæner, solskin på altanen og rum, der fremstår store og lyse. Men dårlige billeder kan også have den stik modsatte effekt og gøre rummene mindre, mørkere og få dem til at fremstå med underlige proportioner, så køberne springer boligannoncen over. 

Med mindre du selv har gode erfaringer med at tage billeder, og ligger inde med et godt spejlreflekskamera, er det værd at overveje at få hjælp af en boligfotograf. 

 

Professionelle billeder får boligen til at fremstå fra sin bedste side og kan præsentere din bolig optimalt – yderst vigtige faktorer i at hjælpe dit salg på vej.

Derfor kan det ofte godt betale sig i sidste ende, at bruge penge på at få besøg af en professionel fotograf.

Du kan altid også modtage et tilbud ved at ringe på tel. 31505701 el. skriv via e-mail på kundeservice@webrick.dk

WeBrick hjælper dig igennem bolighandlen med digitale værktøjer og vores samarbejdspartnere – uden et dyrt mæglersalær!