Huskeliste til dit boligsalg

Selvsalg uden mægler: Huskeliste til dit boligsalg

Indholdfortegnelse 

Boligens dokumenter 

Prissætning af din bolig

Markedsføring

 

Hvad skal du huske på, hvis du vil sælge din bolig selv uden en mægler? Her kan du få det store overblik.

Med WeBrick kan du på få minutter komme i gang med dit boligsalg. Du søger efter din bolig her, laver en profil og tager ejerskab over din bolig med NemID/MitID. 

Herefter kan du selv sætte prisen (læs mere), uploade billeder og skrive en tekst til din boligannonce. 

Så er du godt i gang med dit boligsalg! Men før den endeligt er blevet solgt, så er der nogle ting, som du bør huske på eller hvert fald tage med i dine overvejelser. Alt dette vil blive grundigt gennemgået i denne artikel.

Boligens dokumenter
I teorien er de mange dokumenter, man kan skaffe om ens bolig, ikke lovpligtige, men i praksis vil en køber, deres bank eller andre involverede parter ofte gerne se de forskellige dokumenter. Derfor bør du i mange tilfælde gå på jagt efter dokumenterne. Nogle af dokumenterne kan du gratis hente og andre skal du betale et mindre beløb for at få adgang til. 

Hvis der er andre dokumenter, du er i tvivl om, hvorvidt du bør have dem med, så kontakt os endelig og få hjælp.

Prissætning af din bolig
Når man sælger sin bolig selv, så er der nogle, der frygter, at man ikke sætter prisen rigtigt, og at man derfor kan ende med at snyde sig selv. Hos WeBrick styrer du selv prisen, men vi har et værktøj, der hjælper dig med at sætte prisen helt rigtigt.

Når du sætter din bolig til salg, eller finder din bolig hos WeBrick, så står der en pris til at starte med. Denne pris er en vurdering, der er lavet ud fra offentligt tilgængelige data omkring andre boliger i området, transportmuligheder og hundredevis af andre variable. 

Derfor er denne pris et godt udgangspunkt for dig, så du derfra kan justere prisen ift. standen af din bolig. 

Her er det vigtigt at nævne, at du til hver en tid kan justere prisen. Derfor kan du også nemt eksperimentere med prisen, og f.eks. sætte den ned for en stund og se, om det giver flere bud på din bolig – eller sætte den højt til at starte med, hvis du ikke har travlt med at få den solgt. 

*Knap: Læs mere om WeBricks prissætning af din bolig her**

Markedsføring
Der er mange ting, man gratis kan gøre for at få ens bolig ud til mennesker, når man sælger sin bolig selv. Man kan f.eks. dele ens boligannonce på sociale medier og bede ens venner og bekendte om at gøre det samme. 

Det er dog ikke altid nok, og derfor bør man overveje at betale for markedsføring, så ens boligannonce både kan komme ud til så mange som muligt og til de helt rigtige.

Hos WeBrick tilbyder vi billig og målrettet markedsføring, der er skræddersyet dig og din bolig, og vi er ikke bange for at tænke ud af boksen for at hjælpe dig – selvfølgelig oveni de tiltag, som vi af erfaring ved virker. 

**Markedsføring knap**