Hvad er prisen: WeBrick og mæglerne

Hvad er prisen: WeBrick og mæglerne

Det kan være rigtig dyrt at sælge sin bolig, men det behøver det faktisk ikke at være. Hos WeBrick er der nemlig ikke noget, man skal betale for. Står du og skal sælge dit hus eller din lejlighed? Her er det selvfølgelig fristende at gøre, som man altid har gjort, og ringe til din lokale mægler. Men der er faktisk rigtig mange penge at spare, hvis du selv sælger din bolig. 

Ifølge Bolius, kan et typisk hussalg koste dig 118.500 kroner, når handlen er helt afsluttet. Det er altså en meget stor del af den indtjening, du ellers skulle have haft ved salget af dit hus.

Størstedelen af den pris er de 75.000 kroner i salær, som en mægler i gennemsnit tager for dit boligsalg. Det er derfor også her, at WeBrick kan spare dig for aller fleste penge, da vi slet ikke har et salær. Du kan således sætte din bolig til salg hos WeBrick uden at betale en krone. 

Den andenstørste post i et boligsalg er typisk markedsføringen af din bolig, som mæglerne tager 15.000 kroner eller mere for. Det kan vi gøre for 10.000 kroner hos WeBrick, og så er det samtidig en helt valgfri ydelse hos os.

En fotopakke er desuden inkluderet i startpakken, men hvis man ønsker at købe fotopakken uden markedsføring, så kan man også det for 2.500 kroner – mod mæglernes typiske 5.000 kroner, for præcis samme service. 

Afspil video

Den samlede pris for et boligsalg inkluderer selvfølgelig også ting som ejerskifteforsikring, tilstandsrapport og gebyr på boliglånet, som vil være en selvfølge for de fleste, men som ikke er lovpligtig i alle tilfælde. Forsikring, elinstallationsrapport og tilstandsrapport er f.eks. ikke lovpligtige, men de er et krav for at tegne en ejerskifteforsikring. Et energimærke er dog et lovkrav, hvis det nuværende energimærke er ældre end 10 år, når du sælger huset.

Alle disse ting kan vi også sagtens hjælpe med hos WeBrick og vi har aftaler med forsikringsselskaber, byggesagkyndige, banker og alt andet, du vil have brug for. Hvis du ønsker yderligere sikring for, at aftalerne og dokumenter er, som de skal være, så kan vi også hjælpe dig med en advokat fra 5.000 kroner og opefter. 

Afspil video

Vi har desuden digitale værktøjer til at hjælpe dig med prissætningen af din bolig og til at finde de offentligt tilgængelige dokumenter, du skal bruge til boligsalget. At finde dokumenter vil en mægler typisk tage et ekstra gebyr for på 2.000 kroner. 

Hos WeBrick har vi ingen salær, ingen skjulte gebyrer og vores tjenester er valgfrie. Derfor kan du sagtens spare 100.000 kroner eller mere med hjælp fra WeBricks digitale værktøjer og services – Læs mere om, hvordan vi tjener penge på gratis boligsalg her.

To små børn sidder med mor i sofaen og kigger på tablet

Danmarks hurtigste boliglån

Spring køen over og få din drømmebolig. WeBrick giver dig kont...

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan...

Lille baby leger med solbriller i morens favn på legeplads

Sælg din bolig

Sælg din bolig hos Webrick. Sådan gør du. Når du sælger din bolig gennem WeBrick, får du kontrol med hve...

Administrerende direktør præsenter WeBrick for H.M. Dronningen

Kongelig jagthytte til salg – a hva’ for noget?

Hendes Majestæt Dronningen lyttede opmærksomt med, da Louise Gertz præsenterede WeBrick...