Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?


Det er gratis at sælge sin bolig hos WeBrick. Men hvordan tjener WeBrick så penge?
Det spørgsmål besvares her.

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan kan en virksomhed løbe rundt, hvis ikke man tager penge for varerne? 

Det er korrekt, at man kan sætte sin bolig til salg helt gratis på WeBrick – uden mægler og uden salær. Men det betyder ikke, at vi ikke kan tjene penge på bolighandel på andre måder. Vi tilbyder nemlig flere tilkøbspakker, der er helt valgfrie som bruger hos WeBrick. En af de ting, vi sælger på nuværende tidspunkt er en startpakke til boligsælgere til 10.000 kroner. Med sådan en pakke får man tre måneders målrettet markedsføring på sociale medier, månedlige analyser, 20 boligfotos, plantegninger og boligens dokumenter.

Afspil video

Vi tilbyder også boligadvokat, forsikringer og i køberens tilfælde mulighed for at få Danmarks hurtigste boliglån. Disse pakker har indhold, som vi ikke selv leverer. De leveres af vores samarbejdspartnere, der til gengæld yder WeBrick en betaling for at kunne levere dig en ydelse. Fælles for disse aftaler er, at de er blandt de billigste på markedet og langt billigere, end hvis I køber tilsvarende tilkøbsydelser hos en mægler. Se dig omkring, tal med en mægler, og se om ikke det er rigtigt, at f.eks. fotopakken eller den ekstra digitale markedsføringspakke er langt dyrere end gennem WeBrick. 

Vi håber således på, at dem der har mod på det, vil udnytte vores digitale løsninger til at sælge deres bolig selv uden at skulle betale salær – og dem, der har brug for lidt ekstra hjælp eller tryghed i deres bolighandel, kan så udnytte vores billige løsninger på vores platform. 

Målet med WeBrick er altså at levere et reelt alternativ til mæglerne. Vi er ikke bare en tilfældig auktionsside, men en markedsplads specifikt til bolighandel. Hos WeBrick behøver du kun at henvende dig ét sted og så kan du få alle de ydelser, du har brug for, for at kunne foretage en bolighandel. Det betyder, at vi har udskiftet mæglerne med digitale værktøjer og offentligt tilgængelige data, der skal gøre det nemt for enhver at sælge og købe bolig selv – som man også kan læse om i denne artikel

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...

Hænder, der holder tom pengepung

Nedadgående økonomi vil ramme bolig-markedet

Krigen i Ukraine kommer til at give almindelige danskere færre penge mellem hænderne...

Lille baby leger med solbriller i morens favn på legeplads

Sælg din bolig

Sælg din bolig hos Webrick. Sådan gør du. Når du sælger din bolig gennem WeBrick, får du kontrol med hve...

Billede med syltetøjsglas og mønter indeni

Hvad er et lånebevis?

Du har måske kigget lidt rundt på forskellige boligsider i jagten på din første ejerbolig. Ligesom de fleste...