Hvorfor advokat i boligsalg?

Hvorfor få hjælp af en boligadvokat?

Uanset om selv sælger din bolig eller bruger en mægler, er det en god ide at have en boligadvokat inde over handlen. Du er ikke juridisk forpligtet til det, men for de fleste vil det være en stor hjælp at få en boligadvokat til at hjælpe med at håndtere mængden af dokumenter, juridiske aftaler og andre teknikaliteter ved din bolighandel. Vi samarbejder med Aumento, som hjælper dig, der skal sælge din bolig.

Bliv kontaktet og hør mere: 

Afspil video

Det er boligadvokatens opgave at sikre dig juridisk . Det vil sige, at din boligadvokat hjælper dig i alle aspekter af processen, som fx udarbejdelse af købsaftalen, så du kan være helt sikker på, at den lever op til gældende krav og regler. Derudover indsamler boligadvokaten de vigtige dokumenter om din bolig, som du ikke selv er i besiddelse af. Advokaten sørger også for at rådgive og informere dig om oplysningspligt til køber, skattemæssige forhold, eventuelle mangler og sælgeransvar. 

Boligadvokaten sørger altså for at varetage alt vedrørende sagsbehandlingen – fra udarbejdelsen af købsaftalen til pengene står på din konto – og holder det forkromede overblik i din bolighandel, så du kommer trygt og sikkert igennem.

Få en snak med Aumento om din boligsituation og hvordan de kan hjælpe dig med at sikre din handel.

 

plantegning med blyant og lineal

Den nye tilstandsrapport

Den 1. oktober 2020 har Sikkerhedsstyrelsen lanceret nye, lettere forståelige...

Person tager billede med tlf af hjem

Sådan tager du knivskarpe billeder

Hvis ikke du ligger inde med det nyeste spejlreflekskamera, er det tilstrækkeli...

En masse flyttekasser

3x34 flytter tættere på dig

Handler du bolig – har du så ikke rigeligt at tænke på? 3×34 klarer flytningen...

Hvordan vurderer banken dig, når du søger om lånebevis?

Du har måske hørt fra et par steder...