Køberkartotek

Skriv dig op til køberkartotek
Som køber er du sikker på, at drømmeboligen ikke går din næse forbi – du får den nemlig tilbudt, før den overhovedet når at komme på markedet. Samtidig sørger vi for at give dig gode råd, så du hurtigere kan spore dig ind på dine boligønsker – og slå til med det samme, når den rette bolig dukker op. Se de gode råd lige nedenfor.

Som sælger kan du nemt se, hvor stor interessen er for din bolig – uden at skulle sætte Til salg-skilt i haven. På den måde kan du tage hul på bolighandlen stille og roligt. Og hvis du synes, prisniveauet er rigtigt, kan du skyde genvej til et godt salg via vores kartotek, hvor mange af kunderne er klar til at handle, når du er.

Afspil video

Start din boligjagt

Skriv dig op i vores køberkartotek ved at oprette dit boligønske. Så leder vi efter din drømmebolig og giver dig besked, når nye boliger kommer på markedet.

Se hvor mange købere vi har til din bolig
Hos WeBrick har vi mange købere, som er skrevet op med særlige boligønsker. Indtast dine boligoplysninger og se, hvor mange potentielle købere, vi har til dig.

Vil du have køberne i tale?
Hvis du sætter din bolig til salg hos WeBrick, vil vi straks kontakte de købere, som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse.

Er du interesseret i at sælge?

Hos WeBrick kan du nemt se, hvor stor interessen er for din bolig – uden at sætte Til salg-skilt i haven. Og hvis prisniveauet er rigtigt, kan du skyde genvej til et godt salg via vores kartotek med masser af købsparate kunder.