Mød det nye boligmarked: Alle boliger til salg i Danmark

Mød det nye boligmarked: Alle boliger til salg i Danmark

Hos WeBrick har vi gjort alle knap 1,3 millioner ejerboliger tilgængelige i Danmark. På denne måde kan man finde ens drømmebolig, selvom den endnu ikke er sat til salg.

Artikelbillede af en gade i danmark

Er du nogensinde gået forbi et hus eller en lejlighed og tænkt, at lige der ville du gerne bo? Eller har du en drøm om at bo i et bestemt område, men der er ikke noget til salg, der passer dig? Nu kan du nemt og gratis starte rejsen mod opfyldelsen af dine boligdrømme.

WeBrick.dk kan du nemlig nu søge blandt alle boliger i Danmark og ikke kun dem, der er til salg. Så du kan finde den lækre villa, du er gået drømmende forbi alt for mange gange. Når du så har fundet den, så kan du se, hvor meget vores system vurderer boligen til, information om boligen som antal værelser, og hvis ejeren har en WeBrick-profil kan du endda skrive til dem og komme med et bud!

Hvad skal du vide om WeBricks nye tilgang til boligmarkedet

– WeBrick gør det muligt at søge blandt alle boliger i landet – også dem, der ikke er til salg.

– 25 % procent af danskerne vil gerne sælge deres bolig inden for 3 år – derfor giver det mening ikke kun at søge efter ens nye bolig blandt de boliger, der er til salg.

– WeBricks gratis selvsalg og gratis søgefunktion gør boligmarkedet mere tilgængeligt for alle.

Mange går med overvejelser om salg

Nogle vil måske synes, at det er mærkeligt eller grænseoverskridende at byde på et hus, der ikke er til salg. Men sandheden er faktisk, at cirka 25 % af alle boligejere i Danmark overvejer at sælge inden for 3 år. Det betyder, at det drømmehus, du er gået forbi mange gange, sagtens kan være en reel mulighed, hvis du kommer med det rigtige bud.
Vi hos WeBrick tror på, at man kan skabe et mere demokratisk boligmarked på denne måde, og at det bare er en af fordelene ved at bevæge os væk fra det mægler-dominerede marked.

Gratis selvsalg og mindre barrierer

Det føles som en stor beslutning at sælge sin bolig til salg, og man kan bruge lang tid på at gå på jagt efter den rigtige ejendomsmægler, og der er både bindende kontrakter og mange penge involveret.

Men det behøver ikke at være så stor en beslutning at sælge og købe bolig,” – Louise Gertz, stifter og adm. dir. WeBrick A/S.

Hos WeBrick er det gratis at sætte bolig til salg, gratis at søge blandt alle boliger i Danmark og gratis at komme med et bud på din drømmebolig. Det gør det både nemmere og mindre skræmmende at kaste sig ud i boligjagten.

Hvordan fungerer det så

Det er nemt at søge blandt de mange ejerboliger i Danmark. Det kan du gøre lige her eller direkte på forsiden af WeBrick.dk. Så bliver man præsenteret med en række boliger, hvor de boliger, der ikke er til salg, er markeret tydeligt med et “ikke til salg”-mærkat. 

Men det mærkat behøver selvfølgelig ikke at stoppe dig fra at læse om boligen eller se, hvad boligen vurderes til ud fra boligmarkedet, som det ser ud i dag. Hvis boligejeren har en WeBrick-profil, så vil du kunne kontakte dem direkte på siden – uanset om boligen er til salg i øjeblikket eller ej.

Du kan også bruge de boliger, du finder, der ikke er til salg, som udgangspunkt, når du skriver dig op til vores køberkartotek. På denne måde kan du sørge for, at du får besked, når boligen faktisk bliver sat til salg – samtidig med du kan få besked om lignende boliger til salg.

Offentligt tilgængelige data

Nogle vil måske undre sig over, hvordan det kan lade sig gøre for WeBrick at have alle boliger på vores side. Hvordan ved vi, hvor mange værelser netop din bolig har? Svaret er, at den slags boligoplysninger er offentligt tilgængelige i Danmark. 

Så har vi systematiseret den data, så vi er i stand til at vise boligannoncer for alle boliger i hele landet. Når man så ønsker at sætte sin bolig til salg, så bruger man NemID/MitID til at tage ejerskab over boligen, hvorefter man selv kan sætte prisen, uploade billeder og skrive en tekst til boligannoncen.

To til salg skilte på række med erhvervsministeriets logo og WeBricks logo under

Lovligt: Sæt bolig til salg flere steder

Du må godt sætte din bolig til salg både hos en mægler og hos WeBrick samtidig - eller flere mæglere samtidig...

louise holder avisartikel imens hun smiler

På forsiden af Danmarks største avis – to dage i træk!

Det var med stolthed, at WeBrick blev præsenteret først på forsiden af JP...

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan...

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...