Sådan sætter du din bolig til salg

Sådan sætter du din bolig til salg

Få kontrol over hvert eneste trin i din bolighandel, når du sætter din bolig til salg hos WeBrick. Vi giver dig adgang til de nødvendige redskaber, som gør salget af din bolig nemt, sikkert og overskueligt. Du får en skræddersyet løsning, der hjælper dig med salget fra a til å.

Sådan sætter du din bolig til salg hos WeBrick:

1. Opret en gratis bruger
Når du er klar, opretter du dig gratis som bruger hos WeBrick, ved at logge ind med NemID. Vi bruger dit NemID til at sikre din bolighandel bedst muligt og så vi kan sikre os, at det er din bolig, du sætter til salg.

2. Sæt din bolig til salg
Når du har oprettet dig som bruger hos WeBrick med NemID, indtaster du din adresse og opretter din boligannonce – helt gratis. Herefter henter WeBrick din boligs offentligt tilgængelige data og dokumenter, som du skal bruge ved boligsalget, og så kan du læne dig tilbage. Vi sørger for, at din bolig bliver annonceret og kommer ud til de rette målgrupper på Facebook og Instagram.

3. Vi henter de nødvendige dokumenter til bolighandel
Når du sælger din bolig, skal du bruge en tilstandsrapport, elinstallationsrapport og et energimærke. Det kan du nemt bestille hos os. Vi henter din boligs offentligt tilgængelige data og dokumenter, når du logger ind hos os med NemID og sætter din bolig til salg på WeBrick.

4. Få en boligadvokat
Vi kan hjælpe dig med at finde en boligadvokat, som er med til at sikre din bolighandel.

5. Få styr på forsikrings- og bankaftaler
WeBrick kan tilbyde dig de forsikrings- og bankaftaler, som du skal bruge i forbindelse med din bolighandel.

6. Skriv under på salgsaftale og skøde
Find pennen frem, for nu er du klar til at skrive under på salgsaftalen og skødet.

Læs mere om WeBrick.