Sæt prisen på din bolig

Sæt prisen på din bolig

Når du sætter din bolig til salg på WeBrick, er kontrollen placeret hos dig. Vi har skræddersyet en proces, der hjælper dig med salget fra a til å. På den måde, kan du få handlen lukket. Dette gælder også når du skal sætte prisen på din bolig. Til at gøre det, får du lige nogle gode råd med på vejen 

Vær realistisk

De tal og vurderinger du får adgang til på WeBrick er de samme tal, som ejendomsmæglerne i dag baserer deres vurderinger på. Brug den offentlige vurdering som pejlemærke, så har du et fint udgangspunkt for, hvad din bolig er værd.

Derudover skal du se på, om din bolig adskiller sig fra andre boliger i området. Du skal også huske at tage værdien af renoveringer, tilbygninger og forbedringer af boligen med i prissætningen.

Hvis du for nylig har renoveret badeværelset eller fået en ekstra tilbygning, så bør du måske øge prisen på din bolig i forhold til den offentlige vurdering. Tjek din boligværdi nu.

Husk også at nævne det i din boligannonce, hvis du har brugt tid og kræfter på at forbedre og opgradere din bolig . Beskriv gerne, hvad du har renoveret og hvad det har kostet. Det hjælper en potentiel køber med at forstå, hvorfor prisen er sat, som den er.

Men vær realistisk. Hvis du sætter prisen på din bolig for højt, risikerer du at skræmme potentielle købere væk. Det kan resultere i en høj liggetid, fordi købere vil tolke liggetiden som et udtryk for, at der er noget galt med boligen.

Et andet godt råd til at sætte prisen på din bolig, er at undersøge salgs- og udbudskvadratmeterpriserne i dit boligområde. Tjek prisen på lignende boliger, der er blevet solgt inden for de seneste måneder.

Husk desuden at nævne alle relevante, økonomiske udgifter. Udover prisen gælder det bl.a. ejerudgifter som grundskyld, fællesudgifter, husforsikring og ejendomsværdiskat samt øvrige forbrugsudgifter som vand, varme og el.

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med prissætningen, kan du kontakte os på e-mail eller telefon – så hjælper vi dig i gang.

Lær mere om WeBrick

Hvordan tjener WeBrick på gratis boligsalg?

Nogle vil nok være skeptiske, når de ser en annonce for WeBrick, der taler om gratis boligsalg. For hvordan...

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...

Køb din bolig på WeBrick

Køb din bolig gennem WeBrick: Vi giver dig adgang til alt det, du skal bruge, for at gøre købet af din bolig nemt, sikkert og overskueligt.

Administrerende direktør præsenter WeBrick for H.M. Dronningen

Kongelig jagthytte til salg – a hva’ for noget?

Hendes Majestæt Dronningen lyttede opmærksomt med, da Louise Gertz præsenterede WeBrick...