Sæt til salg med WeBrick

Det er nemt at sætte sin bolig til salg hos WeBrick - og det er helt uden salær.

Overvejer du at sælge dit hus eller din lejlighed, så kan du spare mange penge ved at gøre det hos WeBrick. Her har vi nemlig ikke salær, og du kan helt gratis sætte din bolig til salg.

Sådan opretter du en gratis boligannonce:

1. Indtast adressen på vores selvsalgs-side
2. Tryk “
Tag ejerskab”
3. Verificér dig med NemID
4. Indsæt billeder og tekst
5. Sæt din salgspris 
6. Sæt til salg! 

Sæt fart på salget af din bolig med en markedsføringspakke

Afspil video

En markedsføringspakke er til dig, der ønsker at sætte skub i salget af din bolig til en lavere pris end de fleste mæglere. På denne måde sparer du penge på markedsføring oveni de penge, du sparer ved, at vi ikke har salær hos WeBrick.

Læs mere om vores startpakke til sælger – eller bestil et tilbud herunder

Har du læst om WeBrick i Børsen?

Afspil video
Afspil video om Billede af louise til "Hvad er WeBrick" - Thumbnail
Afspil video om Thumpnail med flyttekasse og teksten: Hvad får du i en startpakke
billede med louise udenfor

WeBrick er kommet i Danmarks største erhvervsavis – for anden gang! Her kan du blandt andet læse om vores vej mod en børsnotering i Sverige og de forskellige højtprofilerede investorer, der er en del af WeBrick.

Vi er stolte af at blive nævnt i Børsen, og WeBrick vil fortsætte vores disruption af boligmarkedet, så det kan blive billigere, nemmere og mere transparent at handle bolig. 

Boligadvokat, forsikring og byggesagkyndig

En boligadvokat kan både tage sig af papirarbejdet, gennemse købsaftalen og stå for kommunikationen mellem dig som sælger på den ene side og køber, bank og eventuelt mægler på den anden side. På denne måde kan du købe dig til ekstra tryghed, hvis du ikke har mod på eller tid til at afslutte salget af din bolig selv.

Ejerskifteforsikring er den type forsikring, der er mest relevant, når du sælger din bolig, da den dækker skjulte fejl og mangler, der først opdages, efter køberen har overtaget boligen. 

Det er dit ansvar som sælger at indhente tilbud på en ejerskifteforsikring. Samtidig er det et krav fra forsikringen, at en byggesagkyndig udarbejder tilstandsrapport, elinstallationsrapport og muligvis også et energimærke, hvis det ikke er blevet gjort inden for 10 år. 

Det er også dit ansvar som sælger af boligen at tage kontakt til en byggesagkyndig. Du er dog velkommen til at skrive en mail til os hos WeBrick, og så sørger vi for forsikring, byggesagkyndig eller begge dele. Skriv til kundeservice@webrick.dk 

Læs mere om WeBricks slutpakke for sælgere, der inkluderer boligadvokat og relevante forsikringer.

Når køberne henvender sig

Du vil modtage en sms, hver gang en potentiel køber henvender sig via din boligannonce på WeBrick.dk. Her kan du også se, hvor mange beskeder, du har fået. 

Her kan det være en god idé at aftale fremvisning, så køberne kan få lov til at se din bolig. Du kan også afholde åbent hus, hvis du har flere interesserede købere. Vi hjælper gerne med at annonce dit åbent hus-arrangement.

Åben budproces

Når du selv sælger din bolig gennem WeBrick, er du ikke omfattet af ejendomsmæglerloven, og du kan gøre budprocessen helt åben for køberne. Sæt selv din salgspris og lad køberne byde ind på din bolig.

Tillykke! Din bolig er solgt

Til sidst skal købsaftalen underskrives, og din bolig overdrages til den nye ejer.

Tag endelig fat i os hvis du vil høre mere på tel. 3150 5701, skriv via en e-mail på kundeservice@webrick.dk

5 små røde mini figuer af et hus står på et træbord

WeBrick og mæglerne:
Her er forskellen

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til...

Køb din bolig på WeBrick

Vi giver dig adgang til alt det, du skal bruge, for at gøre købet af din bolig nemt, sikkert og overskueligt.

Louise får taget billede af fotograf til avis

WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

Louise Gertz fortæller i Børsen om WeBricks store planer om ...

Udsigt over fjord med huse i Danmark

Sæt prisen på din bolig

Når du sætter din bolig til salg på WeBrick, er kontrollen placeret hos dig. Vi har skræddersyet en proces, der hjælper dig med salget fra a til å. På den måde, kan du få handlen...