Slutpakke til sælger

Slutpakke til sælger

Slutpakken for sælgere, er til dig, der har fundet en køber til din bolig og nu er klar til at sælge. På denne side kan du få alt, hvad du skal bruge til at afslutte salget.

Det inkluderer hjælp fra en boligadvokat, der kan håndtere kommunikationen med køber og eventuel mægler, og op til tre forsikringer, du kan få brug for. Pakkens pris starter på 5.000, men vil variere i forhold til, hvor mange services, du har brug for.

Få hjælp af en boligadvokat

Når du skal købe en bolig, kan du vælge at have en advokat med til at sikre, at handlen går rigtigt for sig. Hos Webrick samarbejder vi med Vilsøe Boligadvokater, som hjælper dig, der skal købe en bolig og sikrer, at alt i handlen er, som det skal være.

Sikre handelsvilkår

Når du anvender advokat i forbindelse med dit boligsalg, så sikrer advokaten, at alt i handlen er, som det skal være. Advokaten gennemgår købsaftalen og handlens andre dokumenter, og sikrer at disse er i overensstemmelse med dine forventninger. Du kan altså få hjælp til de juridiske aspekter af din bolighandel og samtidig sikre, at du har det rette grundlag for at tage beslutninger om dit boligsalg.

Slip for korrespondancen mellem bank, mægler eller sælger

At få en advokat med i din bolighandel betyder også, at advokaten tager sig af korrespondancen mellem dig som sælger på den ene side og mægleren og banken på den anden. Hos Vilsøe Boligadvokater får du en personlig boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser. Det vil også være muligt at kontakte din boligadvokat efter overtagelsen af boligen, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Hvis handlen af den ene eller anden grund falder til jorden i sidste øjeblik, betaler du kun halvdelen hos Vilsøe Boligadvokater. Du kan starte med at tage en snak med en af deres rådgivere, for at finde den rette løsning for dig og din bolighandel.

De tre vigtigste forsikringer

For at sikre din bolighandel bedst muligt, kan du bruge en ejerskifteforsikring, en indboforsikring og en husforsikring. Ejerskifteforsikringen er du som boligsælger ansvarlig for at indhente (udgiften deles 50/50 med boligkøberen), og de to andre forsikringer skal boligkøber have til det nye hjem.

Vores samarbejderspartnere er klar til at hjælpe dig med dine forsikringer.

Ejerskifteforsikring

Som sælger er ejerskifteforsikringen den vigtigste at være opmærksom på. Det er ikke lovpligtigt at have en ejerskifteforsikring, men det er en god idé af mange årsager. Hvis man ønsker at have en ejerskifteforsikring, så er det dit ansvar som sælger at sørge for at indhente tilbud på en ejerskifteforsikring, som køber kan blive præsenteret for. Når køber har accepteret tilbuddet på ejerskifteforsikringen, deler køber og sælger udgiften og betaler 50% hver især.

En ejerskifteforsikring betyder, at hverken køber eller sælger behøver at bekymre sig om ukendte fejl og mangler i den nye bolig, og køber får dækket merudgifter i forbindelse med eventuelle reparationer. Altså vil du som sælger slippe for at kunne risikere at skulle dække eventuelle mangler og reparationer. 

Indboforsikring

Hvis man som køber skal flytte ind i en ny bolig, skal man tegne en indboforsikring, som både dækker en selv og ens ejendele: Fra ubudne gæster til vand i kælderen, eller hvis du skulle være så uheldig at tabe din telefon på vej ud af bussen – en indboforsikring kan redde meget.

Forsikringen dækker bredt, og om dine ejendele skal repareres eller erstattes, så gør indboforsikringen det let at komme hurtigt videre.

Husforsikring

Er du husejer, bør du tegne en husforsikring, så dine omkostninger bliver dækket, hvis boligen får skader i forbindelse med brand, storm, vand eller påkørsel. Dette gælder også, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres ting, hvis du fx ikke har fået ryddet fortovet for sne, og en person kommer til skade, eller hvis du bliver part i en tvist i form af rets- eller voldgiftssager og skal betale sagsomkostninger/retshjælp.

Købstædernes Forsikring er klar til at give dig et tilbud og forsikre din bolighandel bedst muligt.

Tag fat i os
Hvis du vil bestille eller høre mere, så endelig tag fat i os på tel. 3150 5701 eller skriv via e-mail på kundeservice@webrick.dk

Pakkens indeholder:
  • Boligadvokat
    Gennemser bolighandlen og står for korrespondancen med mægler og køber.
  •  Forsikringer
     –  Ejerskifteforsikring
     –  Indboforsikring
     –  Husforsikring

Pris: 
fra 5.000,- inkl. moms