WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

Louise sidder med børsen artikel udenfor

19 januar 2022 – af Andreas Ellemann

Louise Gertz, stifter og adm. dir., fortæller i Børsen om WeBricks store planer om børsnotering og disruption af boligmarkedet.

Torsdag den 13. januar 2022 kunne man i Børsen læse en artikel om WeBrick, hvor stifter og adm. dir. Louise Gertz bliver interviewet om planerne i den nærmeste fremtid. De planer inkluderer ikke mindst en ekspansion til andre lande, hvilket begynder med en notering på den såkaldte svenske minibørs Spotlight, som Louise fortæller i artiklen:

Vi har arbejdet på at nå frem til en børsnotering i meget lang tid, og vi er allerede gået i gang med en pre-børsintroduktion, hvor vi regner med at rejse 5 mio. kr. Derefter regner vi med at hente yderligere 15 mio. kr. ved selve børsnoteringen, som formentlig bliver i maj.

Børsen-artiklen beskriver også WeBricks arbejde med at gøre op med det nuværende boligmarked ved blandt andet at lade borgere sælge deres bolig selv, uden ejendomsmægler. Derudover kan man læse Niels Mortensen, WeBrick-investor og tidligere COO i Nets, fortælle om, hvordan han ser fremtidens ejendomshandel vil komme til at foregå.

Mini hus med husnøgler foran

Få en gratis boligannonce

Vil du sælge din bolig? Så behøver du ikke at vente på, at en ejendomsmægl...

To små børn sidder med mor i sofaen og kigger på tablet

Danmarks hurtigste boliglån

Spring køen over og få din drømmebolig. WeBrick giver dig kont...

sandro-kradolfer-imLsDPLnr7Y-unsplash

7 tricks til en god boligannonce

Vi har samlet 7 gode råd, som hjælper dig med at skrive din boligannonce...