WeBrick og mæglerne: Her er forskellen

WeBrick og mæglerne: Her er forskellen

Tabel med tjenester, der sammenligner WeBrick med traditionelle ejendomsmæglere

WeBrick er fra starten af tænkt som et alternativ til ejendomsmæglerne. Markedet har været fastlåst i mange årtier, og mæglerne er blevet anset som den eneste mulighed, når man siger bolighandel. Det er selvfølgelig muligt at sælge sin bolig helt selv, som Bolius skriver her, men det opfattes stadig af mange som svært.
Her kommer WeBrick ind i billedet. Vi ønsker at udvide markedet med alternativer og samtidig gøre det billigere og mere gennemskueligt at købe og sælge bolig.

En digital boligplatform med gratis boligsalg

WeBrick er først og fremmest en boligplatform for køber og sælger, hvor vi har samlet alt det, du har brug for. Derfor kan du hos WeBrick:

  • Sætte din bolig til salg gratis uden mægler
  • Indhente obligatoriske dokumenter
  • Kommunikere med potentielle købere
  • Prissætte din bolig ud fra relevante data
  • Finde vejledning
  • Finde alle boliger i Danmark – inklusiv dem ejendomsmæglerne har til salg og dem, der sættes til salg af sælgerne selv
  • Ansøge om boliglån og få svar inden for 24 timer
  • Tilkøbe markedsføring af din bolig, professionelle boligfotos, advokathjælp, forsikringer, byggesagkyndig og alt andet, du kunne få brug for

Alt dette betyder selvfølgelig, at man kan spare salæret til en ejendomsmægler, men det betyder også, at man kan undgå en masse skjulte ekstra-gebyrer, som man også nemt kan støde på, særligt når man sælger sin bolig.

Hjælp til selvhjælp

Ejendomsmæglerne kan og vil gerne hjælpe med mange ting, når det kommer til bolighandel, men det er alt sammen noget, som du selv kan klare – med eller uden lidt digital hjælp.
Denne hjælp tilbyder WeBrick gratis, hvor man så derefter kan vælge at tilkøbe ekstra tjenester til en bedre pris, der enten kan gøre det nemmere, hurtigere eller mere trygt at sælge eller købe bolig.
Nøgleordet er ‘valgfrihed’ hos os, hvor ejendomsmæglere desværre ofte arbejder med bindende kontrakter og skjulte ekstra-gebyrer.

Det er heller ikke mange der ved, at man faktisk godt må sætte sin bolig til salg flere steder. Så hvis man allerede har sat sin bolig til salg med en mægler, så må du stadig godt sætte den til salg hos WeBrick også. Her skal man dog være opmærksom på, at mægleren muligvis stadig vil kræve en salær, selvom du har solgt boligen selv – afhængigt af kontrakten, du har skrevet under på. Den slags kontrakter kan du dog helt undgå hos WeBrick. 

Bolighandel og tryghed

Vi er selvfølgelig godt klar over, at når man taler om noget så stort som ens bolig, så er det nemmest at søge trygheden og gøre det samme, som man altid har gjort. Og hvorfor stole på et nyt firma som WeBrick i stedet for det, der har fungeret altid? Svaret er, at vi ikke beder dig om at stole på os, men på dig selv. 

Hvem kender din bolig bedst? Gør du eller en ejendomsmægler? Det er selvfølgelig dig. Og i forhold til boligmarkedet og bolighandel, der kan vi så støtte med helt objektive data og digitale værktøjer – der ikke har nogle skjulte interesser. På denne måde kan du trygt købe eller sælge din bolig uden at føle dig snydt eller skulle betale en dyr salær til en ejendomsmægler.

Mini hus med husnøgler foran

Få en gratis boligannonce

Vil du sælge din bolig? Så behøver du ikke at vente på, at en ejendomsmægler har tid til at kigge forbi, banke væggene og vurdere din bolig. Nu kan...

louise holder avisartikel imens hun smiler

På forsiden af Danmarks største avis – to dage i træk!

Det var med stolthed, at WeBrick blev præsenteret først på forsiden af JP...

plantegning med blyant og lineal

Den nye tilstandsrapport

Den 1. oktober 2020 har Sikkerhedsstyrelsen lanceret nye, lettere forståelige tilstandsrapporter. Ifølge Sikkerhedsstyrelsen...

Louise får taget billede af fotograf til avis

WeBrick i Børsen om kommende børsnotering

Louise Gertz fortæller i Børsen om WeBricks store planer om børsnotering og disruption af boligmarkedet.